Dnia 5.12.23 uczniowie z klasy 1c brali udział w warsztatach mikołajkowych. Podczas zajęć dzieci dowiedziały się jakie właściwości ma ciekły azot oraz z czego wytwarza się czekoladę. Samodzielnie wykonywały czekoladki przy użyciu ciekłego azotu. Czekoladowe choinki zostały zjedzone ze smakiem.
Justyna Sołdaczuk
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20231205_082941.jpg?fit=263%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20231205_083548.jpg?fit=263%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20231205_083604.jpg?fit=263%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20231205_083918.jpg?fit=466%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20231205_083928.jpg?fit=466%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/12/IMG_20231205_083937.jpg?fit=466%2C350&ssl=1)