W dniu 23 marca uczniowie z klasy 2a w ramach programu Warzywa i Owoce w Szkole piekli bułeczki i robili zdrowe wiosenne kanapki. Każdy uczeń przyniósł do szkoły warzywa: sałatę, pomidory, ogórki, rzodkiewki, a także twarożek i pastę jajeczną. Ponadto na kanapkach znalazł się świeżo zerwany szczypiorek pochodzący z klasowego ogródka. Podczas zajęć kulinarnych dzieci korzystały z pomocy z projektu Laboratoria Przyszłości.
Anita Lewandowska
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_120813445.jpg?fit=465%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/received_897002671585487.jpeg?fit=263%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_131421190.jpg?fit=264%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230322_080349381.jpg?fit=465%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_130642230.jpg?fit=264%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_130901945.jpg?fit=264%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_130320738.jpg?fit=264%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_125109387.jpg?fit=264%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230323_130559438.jpg?fit=264%2C350&ssl=1)