Uczniowie klasy 3a w grudniu i w styczniu spełniali się kulinarnie. Jak tradycja nakazuje, w grudniu dzieci własnoręcznie przygotowały pierniczki, a w styczniu upiekły ciasteczka z ciasta francuskiego. Wypieki wszystkim smakowały.
Małgorzata Kozaryna
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20230209_0954261-1.jpg?fit=263%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20221215_084329.jpg?fit=263%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20221215_084344.jpg?fit=263%2C350&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/www.zspborzecin.pl/wp-content/uploads/2023/03/IMG_20221215_084303.jpg?fit=263%2C350&ssl=1)